İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Toki Ertuğrul Gazi İlkokulu

Ock

Küçükçekmece İlçe Sağlık Merkezi Tarfından Öğrencilerimize İşitme Testi Uygulandı.

Kas

10 KASIM AT10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZ

Kas

İlçemizde düzenlenen yüzme yarışmalarında birinci olan öğrencimiz Sabri Arın ÖZTAŞ'ı başarısından dolayı tebrik eden okul müdürümüz Recep ELBELİ hediyesini 29 Ekim kutlamalarında vermiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ile birlikte coşku ile kutladık.

Ekm

25/10/2023 tarihinde yapılan seçimle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliğimiz belirlendi.

* Sevil YILMAZ ŞAHİN Başkan

* Eda DEVRİM SOLUR Bşk. Yrd.

* Gülseren DOĞAN Muhasip Üye

* Masume SALMAN Sekreter

* İlknur CELİLOĞLU Üye

Ekm

Okulumuzda polis teşkilatımız tarafından velilerimize narkotik semineri verildi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Nedir?

Dünya Hayvanları Koruma Günü, hayvanlara kötü muamele ve istismarın önlenmesini teşvik eder, hayvan refahı konusunda farkındalık yaratır ve hayvanlar için daha iyi yaşam koşullarının sağlanması için çağrıda bulunuyor.

Eyl

Okulların açılması sebebi ile düzenlenen "İlköğretim Haftası Kutlama Programı" Öğrencilerimiz, Velilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımıyla coşku ile gerçekleştirildi.